06 48 480 905 info@birbhv.nl

OVER ONS  

​Brand Instructie Rotterdam is opgericht door Murat Altun. Naast zijn werkzaamheden als beroeps brandweerman is Murat ook instructeur en neemt hij de keuringen van noodverlichting en blusmiddelen voor zijn rekening. Vanuit de kennis en ervaring die hij heeft als brandweerman kan hij klanten goed en adequaat informeren en adviezen geven. Door zijn jarenlange ervaring weet Murat waar de klant behoefte. Samen met een team van deskundige en gespecialiseerde mensen wil Murat zoveel mogelijk de zorg en veiligheid binnen uw bedrijf uit handen nemen.

Brand Instructie Rotterdam is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van al uw blusmiddelen en noodverlichting. Daarnaast verzorgt Brand Instructie Rotterdam ook diverse trainingen waaronder BHV, EHAK, EHBO, VCA en Industrieel Brandwacht.

Alle trainingen van Brand Instructie Rotterdam kunnen naast Nederlands ook in het Engels en Turks gegeven worden.

Wilt u een training incompany of liever op een locatie van ons? Beide is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij beantwoorden graag al uw vragen met betrekking tot trainingen en keuringen.

Graag tot ziens!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvraag

Offerte

Volg ons ook op social media!

Brand Instructie Rotterdam verzorgt ook trainingen in het Turks. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@birbhv.nl

Inschrijven