06 48 480 905 info@birbhv.nl

MOBIELE BMC OEFENKOFFER

Brand Instructie Rotterdam is een bedrijf wat zich met name richt op veiligheid. Niet alleen geven wij trainingen zoals BHV,EHBO Reanimatie maar wij richten ons ook op o.a. brandveiligheid en hoe om te gaan met een BMC. BRAND INSTRUCTIE ROTTERDAM is een bedrijf dat is opgericht door Murat Altun, beroepsbrandweerman bij de Gezamenlijke Brandweer.  Het bedrijf richt zich op de veiligheid in en om scholen, kantoren en ruimtes waar mensen bijeen komen voor activiteiten

Medewerkers dienen de B.M.C  te kunnen uit lezen en te bedienen. In de praktijk geeft dit vaak problemen daar de BMC moet worden uitgeschakeld om hem voor de opleidingssessies te gebruiken. Daar kunnen risico’s aan verbonden zijn!

Wij, van Brand Instructie Rotterdam, kunnen u helpen om dit onderdeel op een veilige manier aan uw cursisten  te instrueren en met hen te beoefenen.

Speciaal voor het trainen op dit onderdeel hebben wij een mobiele oefenkoffer BMC ontwikkeld. Met deze koffer kunnen uw cursisten of medewerkers de gehele procedure van melding tot aan de afhandeling beoefenen en leren in de praktijk toe te passen.  Het toepassen van de bediening bij een geactiveerde BMC in de praktijk is een groot verschil met dat wat men in de theorie leert.

Train uw medewerkers die hiervoor zijn opgeleid op een wijze dat, mocht het onverhoopt noodzakelijk zijn, uw medewerkers direct de juiste handelingen voor de veiligheid  van de aanwezigen en in het belang van uw bedrijf weten te verrichten.

Onze mobiele BMC heeft ook zeker meerwaarde voor de opleidingen van o.a. beveiligers. Bij hen is het ook een belangrijk onderdeel van hun examen. Met deze oefen koffer stelt u uw kandidaten tijdens hun opleiding volledig in de gelegenheid zich op hun examen voor te bereiden.

Deze koffer, ontwikkeld door Brand Instructie Rotterdam, is daarbij uitstek zeer geschikt voor!

Wij zien onze mobiele BMC Oefenkoffer dan ook als een meerwaarde voor opleidingen van o.a. beveiligers. Één van de examen onderdelen voor beveiligers is het bedienen van de BMC. Met onze mobiele BMC Oefenkoffer kunnen de toekomstige kandidaten oefenen en hebben ze een goede voorbereiding op het examen. Onze koffers zijn daardoor zeer geschikt om op scholen als lesmateriaal ingezet te worden.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie of een demonstratie? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via email info@birbhv.nl of via nummer 06 484 809 05