06 48 480 905 info@birbhv.nl

KEURING EN ONDERHOUD BLUSMIDDELEN EN NOODVERLICHTING 

 

Keuring en onderhoud blusmiddelen.

Uw brandblussers, brandhaspels en blusdekens dienen jaarlijks conform NEN2559 en EN671-3 gekeurd te worden. Ook dit kan Brand Instructie Rotterdam  voor u verzorgen. Tijdens het onderhoud worden alle blusmiddelen nagekeken op inzetbaarheid en veiligheid. Onze medewerkers, met jarenlange praktijk ervaring op het gebied van brandbestrijding, zullen u ook adviezen geven op het gebied van verbetering van de brandveiligheid binnen uw bedrijf. Daarnaast zullen wij (indien nodig) u en uw medewerkers zoveel mogelijk de werking van de blusmiddelen en noodverlichting uitleggen. Na de controle/keuring wordt er een compleet onderhoudsrapport ingevuld.

Keuring noodverlichting.

In geval van nood moet iedereen het pand snel en veilig kunnen verlaten. Dit lijkt eenvoudig echter bij calamiteiten vallen vaak onnodig veel slachtoffers doordat men de nooduitgang niet tijdig heeft kunnen bereiken. Wat bij daglicht een makkelijke vluchtroute lijkt te zijn wordt bij uitval van netspanning of rookontwikkeling ineens heel moeilijk. Net als brandblussers moet ook de noodverlichting jaarlijks gekeurd worden. Deze worden gecontroleerd conform de NEN1838 norm.

Bij Brand Instructie Rotterdam kunt u een onderhoudsovereenkomst afsluiten voor het controleren van uw blusmiddelen en noodverlichting. Wij nemen dan jaarlijks contact met u op zodat u daar verder niet meer bij stil hoeft te staan. Na controle en onderhoud tekenen wij dit af in uw logboek voor eventuele controle door de brandweer of gemeente.

De prijzen van het onderhoud van de blusmiddelen zijn incl. voorrijkosten, excl. btw en te vervangen onderdelen, reparaties, uitgebreid onderhoud of revisie (10-jaarlijks schuim- en poederblussers) stoomwezen keuring (drukvat beproeving) en hervulling.

U ontvangt standaard een onderhoudsrapport en eventuele adviezen ter herstel of verbetering van de brandveiligheid.

Prijzen:

AANTAL DIMENSIE PRIJS
     
1 EENHEID € 27.50
2 EENHEDEN € 25.95
3 T/M 5 EENHEDEN € 19.95
6 T/M 10 EENHEDEN € 15.95
11 T/M 15 EENHEDEN € 12.95
16 T/M 20 EENHEDEN € 9.95
20+ EENHEDEN OP AANVRAAG

Prijzen voor het keuren van uw noodverlichting zijn gelijk aan de prijzen voor het keuren van uw blusmiddelen.

De prijzen van de noodverlichting zijn incl, voorrijkosten, excl. btw en te vervangen onderdelen als TL buizen, batterijen, defecte houders en/of kappen. Indien u uw noodverlichting en blusmiddelen tegelijk laat keuren kunt deze bij elkaar optellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvraag

Offerte

Volg ons ook op social media!

Brand Instructie Rotterdam verzorgt ook trainingen in het Turks. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@birbhv.nl

Inschrijven